Ledarskapet på Card Payment Sweden växlar

Ledarskapet på Card Payment Sweden växlar, mot vidare utveckling av kortbaserade betalningar i spåren av digitalisering, förändrade konsumentbeteenden och nationell harmonisering.

Hur sammanfattar man 15 år av utveckling på betalningsområdet? Det är en fråga jag har anledning att fundera på nu när jag kliver av mitt uppdrag som vd för Card Payment Sweden och PAN-Nordic Card Association.

Från den 1 oktober 2019 har jag formellt lämnat över vd-rollen till min efterträdare Michael Hoffmann. Michael har över 40 års erfarenhet från bankvärlden och kommer senast från en position för marknadsinfrastruktur på Danske Bank. Han har också erfarenhet av att jobba internationellt mot den tyska, nordiska, brittiska/irländska och amerikanska marknaden. Erfarenheter som kommer väl till pass i de kommande samtalen med institutioner i Bryssel och Sverige. Jag önskar Michael varmt välkommen ombord och lycka till i sitt viktiga uppdrag att öka kännedom om vilka förutsättningar kortbetalningsmarknaden behöver för att öka säkerheten, effektiviteten och tillgängligheten för konsumenterna och skapa och utveckla samhällsnytta generellt.

Ni är alla välkomna att höra av er till Michael för att diskutera samarbeten och frågor som rör kortbetalningsmarknaden. Card Payment Sweden finns för att prata med dig!

Bästa hälsningar,
Kurt Gjesten och Michael Hoffmann

Nyhetsbrevet i sin helhet finner ni nedan.

Nyhetsbrev – VD-krönika_Q3_2019-10-29

Card Payment Sweden
Stortorget 13 B
SE-211 22 Malmö
Sweden

+46 (0) 40 250 778

mail@pan-nordic.org